Un bărbat în vârstă de 45 de ani s-a urcat beat la volan, dar și fără permis de conducere și a făcut ravagii în jurul său. El a provocat un accident grav pe DN 2- E85, în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Bacău.

În urma evenimentului rutier, 5 persoane au fost rănite și 9 mașini avariate.

Citește și: Un șofer din Argeș a provocat un accident rutier după ce a adormit la volan

S-a urcat beat la volan și făcut ravagii- alcoolemie record

„Din primele verificări a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 45 ani, din comuna Faraoani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Bacău- Adjud, ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Bucureşti. Din impact, cele două autoturisme au ricoşat în mai multe vehicule participante la trafic şi staţionate în afara părţii carosabile, rezultând avarierea unui număr total de 9 autovehicule", a declarat purtătorul de cuvânt al   IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache, potrivit observatornews.ro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Persoanele rănite în accident au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bacău pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare, potrivit Agerpres.

Conducătorii autoturismelor implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 1.93 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 45 ani şi negativ pentru ceilalţi şoferi.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că bărbatul de 45 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și: Depășire neregulamentară în Hunedoara. În urma incidentului, un copil de 7 ani a ajuns la spital

El a fost reţinut pentru 24 ore şi este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si