Bărbatul a fost găsit cu 3.000 de pachete de țigări în autoturism, în momentul în care a fost implicat într-un accident.

„La data de 26 iulie, în jurul orei 03,00, pe DN 23, pe raza localităţii Vulturu, un conducător auto care se deplasa din direcţia Brăila către Focşani, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, intrând apoi în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

(...)

Citeste si: Accident rutier grav în Harghita: Două persoane au rămas încarcerate

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, în primul autoturism s-a găsit o cantitate de peste 3.000 de pachete de ţigări presupuse a proveni din activităţi de contrabandă”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.
Potrivit poliției, în urma impactului, două persoane au fost rănite și transportate la o unitate medicală.

Accident grav în Harghita. Două persoane au rămas încarcerate

Un camion şi o autoutilitară s-au ciocnit în această după amiază pe DN 12, în zona localităţii Cozmeni, judeţul Harghita. În urma impactului, două persoane au fost încarcerate, traficul în zonă fiind complet blocat.

Citeste si: Tragedie în Italia. Un român s-a stins din viață într-un șanț în timp ce fugea de carabinieri

”Accident rutier între un autocamion şi o autoutilitară, cu două victime încarcerate, în localitatea Cozmeni intrarea dinspre Băile Tuşnad.

Au intervenit 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD  ”, a transmis, luni, ISU Harghita.

Citeste si: VIDEO- Accident rutier mortal. Doi adulţi şi trei copii au pierit pe loc

Potrivit sursei citate, după descarcerare, ambele victime au fost preluate de echipajele medicale SAJ sosite la fața locului.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si