Trei fete, în vârstă de 16 ani, au fost lovite în timp ce traversau regulamentar șoseaua. Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Județean din Slatina. La volanul autoturismul care le-a izbit se afla un tânăr de 18 ani, șofer începător, din Caracal.

Atât fetele, cât și șoferul au necesitat îngrijiri medicale.

Mai multe informații sunt oferite de Teodora Argint, jurnalist Știrile Kanal D.

Fete lovite pe trecerea de pietoni

Fete lovite pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Șofer de 18 ani, autor al unui accident: a lovit trei fete pe trecerea de pietoni

Un grav accident a avut loc în Slatina, chiar în fața Spitalului Județean. În timp ce traversau regulamentar șoseaua, pe o trecere de pietoni, trei fete au fost izbite în plin de un autoturism.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 18 ani, din Caracal. Șoferul se pare că doar ce obținuse permisul de conducere, întrucât pe mașină se aflau semnele de începător.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accident Slatina

Accident Slatina

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Tragicul accident s-a petrecut în fața a mai multor oameni, care au sunat imediat la numărul de urgență 112. La fața locului au intervenit imediat autoritățile. Două fete au suferit leziuni ușoare și au fost transportate la Spitalul Județean Slatina, aflat la câțiva metri de locul impactului. O fată a suferit o dublă fractură la picioare și a necesitat transportarea la SJU Craiova.

Șoferul a necesitat, de asemenea, îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO- Asfaltare de mântuială pe „Golden Gate”. Investiția de 500 de milioane de euro nu pare reală

Un șofer începător a lovit trei fete pe o trecere de pietoni

Un șofer începător a lovit trei fete pe o trecere de pietoni

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Nu se cunosc motivele accidentului

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest și aparatul drugtest. Rezultatele obținute la ambele teste indicau valoare 0.

Martorii au transmis autorităților că tânărul a intrat în plin în cele trei fete, după care a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un buldoescavator, care staționa în fața trecerii de pietoni pentru a acorda prioritate trecătorilor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Fetele lovite traversau șoseaua regulamentar
Fetele lovite traversau șoseaua regulamentar[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Polițiștii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Autoritățile au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

"Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Caracal, ar fi accidentat trei pieton, respectiv trei tinere, în vârstă de 16 ani, care s-ar fi aflat în traversarea regulamentară a străzii, ulterior ricoșând într-un buldoescavator care era oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor.

În urma evenimentului rutier, cele trei tinere au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest", rezultatele fiind negative se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si