Conform reprezentanților IPJ Botoșani, șoferul în vârstă de 19 ani a fost surprins la ieșirea din localitatea Vârfu Câmpului în timp ce rula cu 152 de km/h, fiind înregistrat de aparatul radar, iar ulterior, când polițiștii au pornit în urma lui pentru a-l opri, după intrarea în localitatea Ionășeni, a fost înregistrat cu 129 de km/h. 

Citeste si: Incendiu de pădure în Maramureș: o aeronavă a Forţelor Aeriene Române a intervenit

Oamenii legii au transmis că tânărul în vârstă de 29 de ani avea permisul reținut de la începutul acestei luni pentru încălcarea unor reguli de circulație în județul Suceava.

Cât trebuie să plătească acum tânărul pentru amenda de viteză

Polițiștii botoșăneni au întocmit un dosar penal pe numele acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Viticultorii se așteaptă la o producție mai bună decât în alți ani, însă din care va rezulta mai puțin must

Șoferul în vârstă de 19 ani a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 4.200 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 240 de zile.

Citeste si: VIDEO| Isprava lui Dorel de Maramureș! A montat separatoare pe un drum plin de crăpături, pe care oricum șoferii nu puteau circula cu viteză: „Și-așa e rău drumul. Și-au mai pus și din astea!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si