Un accident rutier a avut loc în Brăila. Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism a accidentat un pieton care traversa neregulamentar. Victima a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis. Bărbatul a fost transportat la spital. Șoferul s-a ales cu dosar penal, după ce a plecat de la locul accidentului. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru pentru fugă de la locul accidentului, dar şi pentru loviri sau alte violenţe. 

Citește și: Un bărbat cu alcoolemie mare a fost lovit pe o trecere de pietoni de o Ambulanță

Un bărbat cu alcoolemie mare a fost lovit pe o trecere de pietoni de o Ambulanță

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost lovit de o Ambulanță pe o trecere de pietoni din Arad, la intersecția străzii Libertății cu DN 7. 

Un accident a avut loc, în cursul zilei de azi, pe o trecere de pietoni din Arad, acolo unde un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost lovit de o Ambulanță.
Mașina de Salvare avea semnalele luminoase pornite, însă nu și cele acustice.

Citește și:  VIDEO- Accident rutier grav în Vâlcea, între două autoturisme. Nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Bărbatul accidentat a fost consultat și îngrijit imediat de paramedicii din Ambulanță. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD și un echipaj de Poliție.

Accident rutier grav în Vâlcea, între două autoturisme. Nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Două mașini s-au ciocnit, în cursul zilei de duminică, în Vâlcea. Salvatorii din cadrul  ISU Vâlcea  au fost solicitați în urmă cu puțin timp, la un  accident rutier  produs în localitatea Ionești, satul Fiscalia, pe DN 64.

În ambele autoturisme se aflau 8 pasageri, din primele informații. La fața locului a intervenit o autospecială de stingere cu modulul de descarcerare și un SMURD de la GI Drăgășani și 2 SAJ.

Citește și:  Un copil și bona lui, spulberați pe o trecere de pietoni din Mehedinți

La accidentul rutier s-a deplasat o autospecială de transport pentru victime multiple de la GI Râmnicu Vâlcea. La fața locului s-a constatat că un număr de 8 persoane evaluate au suferit leziuni. Ele au primit îngrijiri medicale la locul intervenției.

Citește și: Accident cumplit noaptea trecută în București. Un șofer a intrat cu mașina în trei stâlpi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si