Din primele informații a reieșit că șoferul de 71 de ani care se afla la volanul unui Audi a efectuat o manevră de întoarcere în fața restaurantului Hanul Ana Lugojana fără să vadă că vine o motocicletă.

Citeste si: Autoritățile din Italia sunt în alertă. Trei români au făcut ravagii cu escrocheria „kilometrul”

Motociclistul nu a observat la timp manevra șoferului, iar motocicleta a izbit în plin mașina, potrivit Lugoj Info. Ambele persoane, atât șoferul autoturismului, cât și motocicistul, au decedat pe loc în urma impactului violent.

Motociclistul era preot într-o comună din apropiere

Apelul la 112 a anunțat inițial că cele două victime se aflau pe motocicletă, însă poliția rutieră a elucidat circumstanțele tragediei.

Citeste si: Șeful de la Operațiuni Speciale Brașov, reținut după ce a avertizat mai multe persoane că sunt vizate de anchete

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Motoclistul avea 52 de ani și era preot în Luncanii de Jos, comuna Tomești. Șoferul autoturismului Audi era din Lugoj.

Ce a transmis IPJ Timiș

Biroul de presă al poliţiei Timiş a anunţat că bărbatul de 71 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe drumul naţional DN 68 A, ieşind din parcarea unei societăţi comerciale pentru a efectua o întoarcere şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, care circula dinspre Lugoj.

Citeste si: Șofer de TIR, apel disperat la 112, după ce s-a trezit cu mai mulți migranți ascunși în camion

"Din nefericire, atât conducătorul motocicletei, cât şi conducătorul auto au decedat", au anunţat reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Traficul rutier a fost blocat în zonă, iar politiștii timișoreni au început o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Accident mortal în Lugoj. Motoclistul avea 52 de ani și era preot în Luncanii de Jos, comuna Tomești. Șoferul autoturismului Audi era din Lugoj.  

[Sursa foto: Lugojeanul.ro]

Citeste si: VIDEO- Se schimbă din nou Codul Rutier. Măsuri mai blânde pentru șoferii vitezomani sau agresivi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si