Șoferul conducea autobuzul pe ruta Buzău-Vadu Paşii, când a fost oprit în trafic de către polițiștii de la Serviciul Rutier.

Un șofer de autobuz a fost depistat cu o alcoolemie de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat

Călătorii au fost cei care au observat comportamentul ciudat al șoferului, acesta a închis ochii de mai multe ori și clătina capul.

Citește și: Un bărbat a atacat cu pietre un echipaj de poliție în Capitală

"Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire şi, în urma verificărilor, au stabilit faptul că şoferul este un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Vadu Paşii. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: O tânără a încercat să-și pună capăt zilelor într-o baie de pe Aeroportul Otopeni

De asemenea, întrucât acesta emana halena alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest. Alcooltestul a indicat o valoare de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat" transmite IPJ Buzău.

Bărbatul a fost reținut

Șoferul a refuzat mersul la spital pentru prelevarea probelor biologice.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice".

Citește și: Scene halucinante în Bacău! O bătrână a fost bătută de șoferul unui microbuz pentru că se mișca prea încet

Firma de transporturi a anunțat faptul că bărbatul lucra acolo de patru ani și nu au avut probleme până acum, dar în urma incidentului acesta a fost concediat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si