Conform publicației  replicaonline ,un bărbat, șofer de autobuz în municipiul Constanța, a fost surprins utilizând telefonul mobil în timp ce se afla la volan. Individul glisa ecranul telefonului pe rețelele de socializare.

Citeste si: Oamenii legii din Capitală sunt în alertă după ce, ieri, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bebeluș într-un cimitir. Anchetatorii o caută pe mama copilului: "Un înger de copil. Mă doare sufletul!"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Părinții români arestați în Danemarca au fost eliberați. Ce se va întâmpla cu bebelușul lor

Imaginile au fost surprinse de unul dintre călători la Poarta 1, chiar în momentul în care constănțeanul efectua manevra de întoarcere la capăt de linie. Aceasta este o zonă destul de aglomerată şi este preferată de turişti deoarece este amplasată în zona falezei şi a Cazinoului din Constanța.

Comportamentul șoferului a stârnit revoltă în mediul online

Fără nici o îndoială, acum, șoferul de autobuz din Constanța va trebui să dea explicaţii atât şefilor săi, dar şi poliţiştilor constănțeni.

Pe lângă amenda pe care o va primi, bărbatul riscă să rămână pieton, urmând ca permisul de conducere să îi fie reținut pentru 30 de zile.

Citeste si: Suma incredibilă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare. E cât un salariu în România

La scurt timp după ce imaginile au fost făcute publice, un utilizator al rețelelor sociale s-a arătat revoltat şi solicită ca astfel de şoferi, care practică astfel de comportament, să ajungă în spatele gratiilor.

„La puşcărie cu astfel de şoferi care pun în pericol viaţa zecilor de călători. Poliţia ar trebui să se autosesizeze altfel este părtaţă şi vrea să muşamalizeze acest caz”.

Sancțiuni dure pentru șoferii care folosesc telefonul mobil la volan

Potrivit unei Ordonanțe recent adoptată de Guvernul României, șoferii care utilizează telefoanele mobile pentru a transmite mesaje, a înregistra, a fotografia sau a vorbi în timp ce conduc vor fi sancționați cu amenzi mult mai mari. Dacă în timp ce folosesc telefonul încalcă și alte reguli de circulație, conducătorii auto vor fi sancționați și cu suspendarea pentru 30 de zile a dreptului de a conduce. Noile reglementări au intrat în vigoare în luna octombrie a anului 2021.

Citeste si: Imagini șocante vin din Israel, unde un atac armat a avut loc într-o suburbie a orașului Tel Aviv. Cinci oameni au murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si