Un șofer român  a fost tras pe dreapta de către polițiștii austrieci. Acesta a fost oprit la punctul de control Brenner, luni, în jurul orei 17:45.

Bărbatul a săvârșit mai multe infracțiuni

În timp ce era verificat, oamenii legii au constatat că există mai multe infracțiuni săvârșite.

"Când a fost întrebat, bărbatul de 32 de ani a recunoscut că a folosit la rândul său cardul tahograf auto a tatălui său cel puțin în ultimele 28 de zile", a precizat poliția.

Șoferul român a predat cardul polițiștilor.

În acest caz, s-au putut stabili 24 de încălcări grave la regimul circulației pe drumurile publice. O infracțiune gravă a fost cea în domeniul timpilor de conducere și odihnă. Bărbatul a condus într-o zi mai mult de 19 ore la rând.

Șoferul de camion a primit o cauțiune provizorie. Acesta va fi reclamat poliției din Innsbruck.

Un curier român s-a stins din viață după ce a fost lovit de un TIR

Un tragic accident rutier a avut loc miercuri, 31 mai 2023, la orele după-amiezii, în Niederneukirchen, Austria, în care un șofer român,angajat la o firmă de transport colete, s-a stins din viață.

Imaginile de la locul impactului arată cu brutalitate forța cumplită cu care s-a produs accidentul. Din păcate, salvatorii nu au reușit să salveze viața curierului român.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident tragic în Austria! Un curier român s-a stins din viață după ce a fost lovit de un TIR

Evenimentul tragic a avut loc la intersecția Wolferner Strasse cu străzile Schmidberg și Ruprechtshofen, conform publicației Volks Blatt. Șoferul român, care conducea o camionetă încărcată cu colete, a intrat într-o coliziune violentă cu o semiremorcă. 

Impactul a fost atât de devastator încât ambele vehicule au fost aruncate într-un câmp de lângă șosea

Șoferul camionetei a rămas blocat în vehicul și a necesitat intervenția pompierilor, care au folosit echipamente de salvare. Din nefericire, ajutorul a sosit prea târziu pentru el și a fost declarat decedat la locul accidentului.

Șoferul camionului a fost, de asemenea, salvat din cabină de către serviciile de urgență și transportat la spitalul din Linz pentru a primi îngrijiri medicale după acordarea primului ajutor.

Citește și: Trei pacienți au murit într-un incendiu cumplit la un spital din Austria

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si