Un incident șocant a avut loc luni în jurul orei 11.20, pe strada Mitropolit Ion Mețianu, din Zărneși! Un șofer de camion în vârstă de 53 de ani care mânca niște bomboane s-a înecat la un moment dat, moment în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe trotuar.

Un preot catolic în vârstă de 72 de ani nu a mai putut fi salvat

În total trei oameni au fost spulberați, iar din păcate unul dintre ei a decedat. Este vorba despre un preot catolic în vârstă de 72 de ani, care nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire deoarece mașina la strivit. Și celelalte persoane au fost rănite grav, așadar au fost transportate de urgență la spital pentru îngriji medicale.

"La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.20, un bărbat în vârstă de 53 de ani, conducător al unei autoutilitare, în timp ce conducea vehiculul pe strada M.I. Mețianu, din orașul Zărnești, pe fondul unor alte preocupări ar fi pătruns și rulat parțial pe trotuar, zonă unde a acroșat două persoane care efectuau lucrări de reparații la un imobil și o alta care circula pe trotuar”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Imagine de la locul accidentului din Zărnești.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Mesajul transmis de Marcel Ciolacu, pentru șoferii români. ,,Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viața”

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal și efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă. Dosarul se află sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând a se stabili, cu exactitate, toate condițiile și circumstanțele în care a avut loc accidentul

Trei persoane rănite în urma unui grav accident în Focșani

Traficul pe DN2 E85 la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani a fost blocat marți, după ce două autovehicule s-au ciocnit puternic. În urma accidentului teribil, trei persoane au fost rănite.

Imagine reprezentativă pentru un echipaj de Poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cetățean chinez, găsit mort în localitatea Dobroești. Sursele spun că victima prezintă leziuni la nivelul capului

Din păcate, medicii au anunțat că una dintre ele este inconștientă, în cazul său fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si