Polițiștii Serviciului de Ordine Publică Prahova au depistat în flagrant un bărbat în timp ce sustrăgea produs petrolier destinat avioanelor. Combustibilul era destinat avioanelor.

Citeste si: O româncă s-a răsfățat în Italia din bani pensionarei pe care o îngrijea: „Abonament la sală, asigurare auto”

„Din primele verificări a reieşit faptul că, bărbatul, angajat al unei societăţi comerciale de transport, în timp ce se afla în parcarea unui restaurant de pe raza judeţului Braşov, până la sosirea poliţiştilor, ar fi reuşit să sustragă cantitatea de 100 de litri combustibil Kerosen,

tip JET A1”, arată informarea IJP Prahova.

Citeste si: Un tânăr de 15 ani, oprit cu focuri de armă de polițiștii din Constanța după ce a furat o mașină și a făcut un accident

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Combustibilul trebuia să ajungă pe aeroport. Autoritățile au dispus un mandat de percheziție domiciliară. Acestea au găsit 900 de litri de combustibil tip JET A1, 6.000 de litri de combustibil lichid tip păcură și 550 de litri de motorină.

Un tânăr de 15 ani, oprit cu focuri de armă de polițiștii din Constanța după ce a furat o mașină și a făcut un accident

Un tânăr de doar 15 ani din Fetești i-a uimit pe oamenii legii cu numărul mare de infracțiuni comise în timp scurt. El a putut fi prins doar după ce polițiștii au apelat la armamentul din dotare.

Cumul incredibil de infracțiuni comise de  un minor de 15 ani  din Ialomița care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citeste si: Un șofer fără permis auto a lovit trei mașini parcate, în timp ce era urmărit de oamenii legii

Tânărul a furat o mașină din Fetești, a alimentat într-o benzinărie fără să plătească și apoi a făcut un accident în județul Constanța, după care a fugit de la fața locului.

Șoferul nu a oprit nici la semnalele Poliției Rutiere, a condus pe sensul opus de mers, iar abia după 2 km a putut fi oprit de polițiști cu focuri de armă, potrivit  Ziua de Constanta.

Citeste si:  Accident înfiorător pe DN 2, în județul Neamț. Doi copii și doi adulți au murit pe loc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si