Pompierii militari au fost solicitați, în jurul orei 3 dimineața, la un accident de pe DN 7, în Călimănești, pe șoseaua de centură. Un autocamion cu remorcă frigorifică s-a răsturnat, cabina a rămânând suspendată

O ambulanță SMURD, o autospecială de descărcare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță a SAJ au intervenit la locul accidentului. Conducătorul autocamionului a fost prins sub cabină și se afla în stare de inconștiență.

S-a intervenit pentru salvarea acestuia, însă din nefericire, victima decedase. În acest caz, medicul de pe ambulanță a declarat decesul acestuia. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit pe o șosea din sectorul 3 al Capitalei

Ce au declarat autoritățile

„Astăzi, în jurul orei 03:10, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 7, km 5+500, în localitatea Păușa, s-a produs un accident rutier grav. Din primele verificări efectuate a reiesit că un TIR s-a răsturnat pe partea carosabilă, din impact rezultând decesul conducătorului auto.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili condițiile și împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier”, au declarat reprezentanții IPJ Vâlcea.  

Citeste si: FOTO| Accident grav în Suceava: Un autoturism a fost lovit de tren

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si