Unul dintre soferii romani aflati in parcarea respectiva a relatat pe Facebook ce i s-a intamplat colegului sau.

„In noaptea de joi spre vineri, in parcare la Girona, pe AP7, un coleg de-al nostru din Lituania si-a pierdut viata pentru ca a coborat singur la hotii care au controlat peste 30 camioane. Mai bine claxona si facea galagie sa coboram toti. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ”, a scris soferul roman pe pagina sa de Facebook.

Traian Panc a declarat, pentru Adevarul, ca soferul lituanian atacat in miez de noapte de catre hoti a fost gasit chiar sub remorca unui camion romanesc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Sub remorca unui coleg roman l-au gasit pe bietul om. Si eu eram in acea parcare, dar la celalalt capat. Au controlat toate camioanele, inclusiv mie mi-au taiat prelata ”, a relatat Traian Panc.

"Am fost acolo si dimineata nu stiam initial ce se intampla in spatele camionului. Nu a fost vorba de furt de motorina, ci de marfa. Era taiata prelata. Eu am parcat pe primul rand, iar el (n.r.- victima) era pe cel de-al doilea. Nu s-a auzit scandal sau zgomot, dar nu inteleg de ce soferul de frigo care se vede in imagine nu a claxonat, nu a pornit motorul.

Cadavrul era exact in fata cabinei lui ”, a scris Ionut Caluian, sofer de TIR, pe Facebook.

"Nu stiu cum a fost omorat pentru ca nimeni (politie, criminalisti, procuror) nu spuneau nimic si nici nu te lasa sa te apropii. Ce pot sa spun e ca nu se vedea sange pe asfalt, ceea ce ma duce cu gandul ca a fost batut. Inca o data spun: nu s-a auzit niciun zgomot, zarva, harmalaie. Totusi, o bataie e cu scandal, nu pe muteste ”, a mai scris soferul roman.

" Nu coboara nimeni cand ai probleme. Mi s-a intamplat si mie in Franta, dar nu am putut sa stau auzind cum cotrobaie in vagon. Am coborat urland la ei. Acum realizez ca lucrurile se pot complica ”, a scris si Olimpiu Popa.

Soferii de TIR trag un semnal de alarma. Ei sustine ca parcarile pentru camioane au devenit periculoase in Europa si ca soferii de TIR au devenit o prada extrem de usoara pentru hoti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si