Șoferul vinovat a fost identificat la câteva zile după producerea incidentului, potrivit IPJ Argeș.

Un șofer din Argeș a rănit cu mașina un biciclist

”În ziua de 08 martie, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au fost sesizaţi de cadrele medicale ale Spitalului Jideţean de Urgenţă Piteşti cu privire la faptul că o femeie de 29 de ani s-a prezentat la sediul Unităţii de Primiri Urgenţe, pentru îngrijiri medicale, susţinând că ar fi suferit leziuni în urma unui accident.

Ca urmare a faptului că evenimentul rutier nu a fost anunţat organelor de poliţie la momentul la care a avut loc, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conform art. 196 şi 338 din Codul Penal”, a transmis, duminică, IPJ Argeş.

Citește și: VIDEO: Șofer de TIR băut, oprit de către polițiștii din Bacău

Incidentul a avut loc pe data de 8 martie, în jurul orei 6:00.

Polițiștii l-au identificat pe șofer

”O femeie de 29 de ani, din Lunca Corbului, s-ar fi deplasat pe DN 65, pe raza localităţii de domiciliu, pe partea carosabilă, pe lângă bicicletă, din direcţia Piteşti spre Slatina, împrejurare în care ar fi fost acroşată şi accidentată uşor de un autocamion, de culoare albă, despre care persoana vătămată nu a reţinut marca sau numărul de înmatriculare, iar cănducătorul auto şi-a continuat deplasarea”, a

mai precizat sursa citată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O adolescentă din Dâmbovița a fost accidentată de un autoturism condus de un băiat de 14 ani

Șoferul este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Câmpulung.

”Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis IPJ Argeş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si