Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud s-a urcat la volan după ce a consumat mai multe pahare cu alcool și și a lovit intenționat un pieton în timp ce acesta traversa trecerea de pietoni.

Autoritățile au descoperit mai târziu că persoana accidentată este chiar ruda șoferului. În plus, se pare că cei doi au avut mai multe conflicte în trecut.

Cum s-a petrecut totul

Evenimentul a avut loc în municipiul Bistrița. Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Beclean, a accidentat în mod intenționat un alt bărbat de 38 de ani, din Bistrița. Totul s-ar fi petrecut după ce șoferul ar fi consumat mai multe pahare de alcool.

Citește și: Accident cumplit în apropierea Crăciunului! Un tânăr de 24 de ani a sfârșit în urma unui accident în Iași, iar alți trei au fost răniți

După ce a produs accidentul, bărbatul vinovat a fugit de la fața locului, dar a fost găsit la scurt timp de oamenii legii în trafic, pe DN 17.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice, fiind vorba despre o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Șoferul a fost dus la spital, acolo unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge.

După accident, oamenii legii au deschis un dosar penal și au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Bărbatul este acum acuzat de comiterea infracțiunilor de tentativă de omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pe numele șoferului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Citește și: FOTO/VIDEO- Imagini cu momentul în care două tramvaie se ciocnesc frontal în București. Trei persoane au fost rănite/ Răspunsul STB

Un accident rutier a avut loc în Bistrița, în Ajun de Crăciun

Patru persoane au fost implicate într-un accident rutier în Bistrița, în localitatea Rusu Bârgăului, în Ajun de Crăciun.

Autoritățile au transmis că mașina în care se aflau cele patru persoane a ieșit de pe drum și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

La locul accidentului au ajuns pompieri militari, cu mai multe echipe de intervenție.

„La sosirea echipajelor la fața locului toate persoanele erau ieșite în afara autoturismului. După evaluarea medicală la fața locului toate cele patru persoane au refuzat transportul la spital”, potrivit ISU Bistrița-Năsăud.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si