Close sidebar
Close sidebar

Un sofer din Braila a vrut sa scape de amenda si i-a aruncat politistului 200 de lei in masina. Ce a urmat

Scene desprinse din filme in Braila, unde un sofer care a incercat sa scape de o amenda a incercat sa ofere mita politistilor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a fost prins conducand masina in timp de vorbea la telefon, asa ca pentru a scapa de amenda i-a oferit agentului uma de 200 de lei.
Politistul  a dat alarma la Serviciul Judetean Anticoruptie. S-a organizat un flagrant si a fost prins soferul care deja aruncase suma de bani in autospeciala politistului, scrie obiectivbr.ro.

Soferul este cercetat penal pentru dare de mita. Nu este singurul caz inregistrat in ultima perioada, cand unele persoane incearca sa rezolve anumite lucruri cu ajutorul mitei la politist, insa nu prea mai au parte de reusita, ba chiar totul se intoarce impotriva lor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Pentru a nu i se aplica o sanctiune contraventionala, D.I. a oferit suma de 200 lei, bani pe care i-a aruncat in autospeciala de politie. Fata de D.I. a fost pusa in miscare actiunea penala pentru comiterea infractiunii de dare de mita, fara a fi dispuse masuri privative de libertate", au precizat anchetatorii de la Serviciul Anticoruptie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI