Proprietarul unui BMW s-a trezit cu mașina vandalizată de autori necunoscuți, după ce a parcat neregulamentar.

Citește și: Șoferul în vârstă de 68 de ani care a provocat accidentul din Florești s-a stins din viață la spital. Două femei au murit pe loc

Persoane necunoscute au aruncat pe mașina de lux gunoaie, sosuri, resturi de mâncare și ambalaje, informează Stiri de Cluj.

Parcarea s-a făcut pe strada Nicolae Cristea din Cluj-Napoca, informează presa locală.

"Acest BMW a blocat o cale de acces"

Zeci de mesaje care au apărut ca și comentarii la fotografia de pe Facebook cu mașina vandalizată:

- ”Poate alerga cineva cu o punga cu meniuri McDonalds in mana si n-a vazut masina, hence the spill…”
- ”L-a trimis femeia la Mac ca ii era foame si i-a dat hartiuta sa nu uite sa ia si oua si absorbante! Nu mai fitz rautzi!”
- ”10 lei taxe cu transport si undeva la 67 sau 68 comanda, oricum ar fi, au umflat rau de tot preturile pe glovo pana la urma m am dus cu masina la drive si am iesit mai ieftin cu 30 lei”
- ”Hmm, judecand dupa nivelul bordurii care coboara la nivel cu strada in dreptul portiunii din fata a masinii as zice ca acest BMW a blocat o cale de acces cu parcarea à la beamveu.

Proprietarul care trebuia sa iasa n-a putut, s-a enervat și asta e rezultatul. Sau poate greșesc”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

bmw parcat vandalizat cluj

Acest BMW a fost parcat neregulamentar pe o stradă din Cluj. Incredibil cum l-a găsit șoferul când s-a întors la mașină

Veste proastă pentru sute de șoferi de la Poliția Rutieră

Poliţiştii rutieri au reţinut, în ultimele 24 de ore, 469 de permise de conducere, dintre care 116 pentru viteză, 43 pentru alcool şi 10 pentru droguri.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de IGPR, poliţiştii rutieri au constatat 70 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Un număr de 256 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 2.000 de solicitări ale cetăţenilor, fiind constatate peste 6.400 de fapte contravenţionale.

Citește și: Anunț important pentru șoferi! Data până la care pot plăti impozitul auto în anul 2024!

Au fost depistate 27 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 53 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 6.464 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.584.360 de lei.

Citește și: Condamnare-record în România. Câți ani de închisoare a primit un șofer băut din Neamț care a ucis doi oameni în accident, inclusiv un polițist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si