O persoană a fost lovită mortal de o mașină în cursul zilei de marți, 8 noiembrie, și a fost găsită fără suflare pe marginea drumului național, în localitatea Dorolț din Satu Mare.

Citeste si: Un autoturism a căzut în albia unui pârâu din Piatra-Neamț

Potrivit presei locale, impactul a fost atât de puternic încât victima, un bărbat care a fost identificat ulterior, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Un alt participant la trafic a văzut trupul neînsuflețit căzut în șanțul de pe marginea drumului și a alertat autoritățile, informează PresaSM.ro.

Șoferul slovac, căutat de polițiștii din trei țări

Șoferul care a fugit de la locul accidentului este un cetăţean slovac. Acesta a ieşit din ţară prin vama Petea, dar este căutat de către poliţiştii sătmăreni în colaborare cu autorităţile din Ungaria, Austria şi Slovacia.

Citeste si: Accident în București: Un autoturism s-a ciocnit cu o autospecială de poliție. În urma impactului, șoferul autospecialei și pasagerul său au fost răniți

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Accidentul rutier a avut loc marți dimineața pe Drumul Naţional 19 A, între localităţile Satu Mare şi Dorolţ.

Pietonul decedat avea 43 de ani

„În fapt, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 20,30, un bărbat de 58 de ani, cetăţean slovac, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe direcţia de mers Satu Mare-Petea, ar fi accidentat un bărbat de 43 de ani, domiciliat în localitatea Dara care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă.

Din nefericire, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul pietonului. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără acordul poliţiei”, au precizat polițiștii sătmăreni.

Şoferul vinovat ar fi ieşit din ţară, fiind căutat în Ungaria, Austria şi Slovacia, potrivit Agerpres.

„În urma mobilizării tuturor poliţiştilor rutieri şi a efectuării cercetărilor care s-au impus, precum şi a administrării materialului probator existent, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi părăsit teritoriul României în jurul orelor 20,45, prin Punctul de Trecere al Frontierei cu Ungaria, aflat în localitatea Petea, având ca posibilă destinaţie Slovacia. În prezent, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare desfăşoară activităţi de colaborare cu autorităţile din Ungaria, Austria şi Slovacia, în vederea identificării conducătorului auto”, a mai transmis IPJ Satu Mare.

Citeste si: O mașină a luat foc în mers pe autostrada București-Pitești

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si