Șoferul în vârstă de 41 de ani este din comuna Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava. Acesta nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie, la ieşirea de pe un drum comunal. 

Un șofer din Suceava s-a ales cu dosar penal după ce nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie

Mașina de Poliție a încetinit pentru a evita o coliziune, în timp ce șoferul autoutilitarei și-a continuat drumul.

Citește și: Două autoturisme s-au ciocnit la Cluj-Napoca. Un tânăr a fost transportat la spital

Șoferul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, astfel că aceștia au pornit în urmărirea lui în trafic.

Autoutilitara a fost blocată de către o mașină de Poliție, iar în urma controlului, polițiștii au realizat că bărbatul era băut. Acesta avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Citește și: Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod, a lovit două curți și s-a răsturnat, în apropiere de Buzău. Doi minori au fost răniți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru neacordarea priorităţii de trecere în intersecţia nedirijată atunci când se pătrunde pe un drum judeţean de pe un drum comunal, cu amendă în valoare de 870 de lei, şi i s-a suspendat permisul de conducere fără drept de circulaţie.

Două autoturisme s-au ciocnit la Cluj-Napoca

Un accident rutier s-a produs, noaptea trecută, pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost transportat la spital.

Citește și: Un tânăr a intrat cu mașina în sediul unei firme din Târgoviște. Acesta nu avea permis de conducere

Două autoturisme s-au ciocnit, de unde a rezultat rănirea unuia dintre șoferi. La fața locului au intervenit cei de la ISU Cluj cu mai multe autospeciale.

Citește și: Două persoane au decedat în urma unui accident rutier în Vrancea

”În accident au fost implicate două autoturisme şi din fericire nu au existat persoane încarcerate. În urma acestui eveniment, un tânăr de 22 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Bega

Cei de la ISU Cluj s-au deplasat la fața locului cu o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si