Cursa nebuneasca a soferului este filmata de doua femei care circula regulamentar spre localitatea Valu lui Traian. Masina de pe contrasens  trece milimetric pe langa un camion, iar apoi merge in zig-zag. La un moment dat soferul pare ca adoarme, iar masina se opreste intr-un sant.

In ajutorul soferului sare o femeie, care traverseaza strada si ii bate in geam.

Un barbat, venit si el sa ajute, suna la 112.

Inainte de a porni intr-o cursa haotica pe sosea, baiatul a fost vazut zacand pe asfalt, in fata Garii din Constanta. Trecatorii au chemat salvarea, iar medicii ajunsi la caz au vrut sa-l trateze in ambulanta.... doar ca tanarul n-a stat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

CLAUDIA TATARICI, medic SAJ:" Un pacient agitat care s-a ridicat, nu a vrut sa colaboreze cu echipajul si aplecat cu o masina spre bd IC Bratianu”.

10 minute mai tarziu, soferul a fost

filmat pe contrasens. Politistii care au ajuns la caz l-au identificat: tanarul are 23 de ani, este din Navodari si conducea sub influenta drogurilor.

Marius Niculescu- purt cuv IPJ Cta: "Politisti au gasit in interiorul autoturismului o punga cu substante vegetale de culoare verde-maro care va fi expertizata; de asemenea fiind gasit siun pistol. In urma testarii, respectivul conducator auto a fost depistat sub influenta substantelor interzise".

In urma cu cateva luni acelasi tanar a fost prins conducand tot sub influenta drogurilor. Judecatorii au decis atunci suspendarea permisului de conducere, iar de atunci individul a condus in mod ilegal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si