Nenorocirea s-a intamplat joi seara, in zona Bucium. Acolo, Bogdan si Irina, doi soti in varsta de 42 de ani, au fost loviti chiar pe trecerea de pietoni de catre un barbat de 80 de ani care se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan MCV. Femeia a fost grav ranita in urma impactului.

"Pacienta care a fost transportata la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi este in continuare in stare grava.

Aceasta este internata la spital, fiind victima unui accident rutier, in care a fost implicata in calitate de pieton. Aceasta a fost transportata la spital in stare foarte grava, cu sanse minime de supravietuire. Pacienta este in coma si a fost supusa unei interventii chirurgicale. Din pacate, cu toate acestea, prognosticul este in continuare rezervat. In urma accidentului in care a fost implicata, pacienta a suferit traumatism cranio-cerebral grav, traumatism la nivelul bazinului si traumatism la nivelul abdomenului. Astfel, vorbim despre o pacienta cu politrauma", precizeaza dr. Lucian Eva, manager al Spitalului "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iasi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Soferul vinovat de producerea accidentului are 80 de ani. Cu toate acestea, inca se mai urca la volan. In urma accidentului, in mediul online au fost destule reactii negative legate de varsta inaintata a soferului.

Pana in acest moment, in Romania nu exista o limita de varsta pana la care poti conduce. Totusi, pentru a-si pastra dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, soferii trebuie sa faca periodic cateva teste medicale.

Cat de corecte sunt aceste teste si cat de greu sunt de trecut este discutabil. Cert este ca un pensionar a nenorocit o familie nevinovata.

Sursa: BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si