Close sidebar
Close sidebar

Un sofer roman a amenintat politistii francezi ca ii va ucide cu mitraliera

Un sofer roman, potrivit presei franceze, i-a amenintat in noaptea de Revelion pe politistii care l-au oprit pe o autostrada din Franta ca ii va ucide cu mitraliera, dupa ce acestia au constatat ca nu avea permis si asigurare pentru masina pe care o conducea si ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Adam Sain a fost oprit de politie in noaptea de sambata, 31 decembrie, spre duminica, 1 ianuarie, pe autostrada A1, in dreptul localitatii Saint-Martin-sur-Cojeul, din nordul Frantei, potrivit La Voix du Nord.
Ofiterii au povestit ca barbatul, care parea beat, a refuzat sa se supuna unui test de detectare a alcoolemiei. Nervos, el si-a aprins o tigara pe care politistii i-au luat-o si au stins-o.
A incercat sa isi aprinda o a doua tigara, iar cand ofiterii au vrut sa i-o ia si pe aceasta a devenit violent. A lovit doi dintre oamenii legii cu pumnul in fata, inainte de a fi imobilizat.
Apoi, a inceput sa ii ameninte pe politisti. „Teroristii au dreptate sa va atace”, a spus el. “Daca ies, ma voi intoarce cu o mitraliera si va voi ucide pe toti”, a adaugat el.
Romanul a comparut marti in instanta, unde a incercat sa isi explice gestul. „Cand beau, imi pierd mintile”, a spus el.
Avocatul sau a explicat ca vehiculul era asigurat, desi actele nu erau pe numele soferului.
In ceea ce priveste acuzatia de apologie a terorismului, avocatul a insistat ca romanul nu vorbeste bine limba franceza si ca voia sa le spuna politistilor ca „ar face mai bine sa se ocupe de teroristi”.
Sain a fost condamnat la 12 luni de inchisoare si la plata unei amenzi de 300 de euro. In plus, vehiculul sau a fost confiscat.
 

Adam Sain a fost oprit de politie in noaptea de sambata, 31 decembrie, spre duminica, 1 ianuarie, pe autostrada A1, in dreptul localitatii Saint-Martin-sur-Cojeul, din nordul Frantei, potrivit La Voix du Nord.Ofiterii au povestit ca barbatul, care parea beat, a refuzat sa se supuna unui test de detectare a alcoolemiei.

Nervos, el si-a aprins o tigara pe care politistii i-au luat-o si au stins-o.A incercat sa isi aprinda o a doua tigara, iar cand ofiterii au vrut sa i-o ia si pe aceasta a devenit agresiv. A lovit doi dintre oamenii legii cu pumnul in fata, inainte de a fi imobilizat.Apoi, a inceput sa ii ameninte pe politisti. „Teroristii au dreptate sa va atace”, a spus el.

“Daca ies, ma voi intoarce cu o mitraliera si va voi ucide pe toti”, a adaugat el.Romanul a comparut marti in instanta, unde a incercat sa isi explice gestul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cand beau, imi pierd mintile”, a spus el.Avocatul sau a explicat ca vehiculul era asigurat, desi actele nu erau pe numele soferului.In ceea ce priveste acuzatia de apologie a terorismului, avocatul a insistat ca romanul nu vorbeste bine limba franceza si ca voia sa le spuna politistilor ca „ar face mai bine sa se ocupe de teroristi”.  Sain a fost condamnat la 12 luni de inchisoare si la plata unei amenzi de 300 de euro. In plus, vehiculul sau a fost confiscat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI