Un bărbat din Botoșani, în vârstă de 32 de ani, a murit. Soția și fiul lor îl așteptau acasă pe român, iar peste o lună familia urma să se mărească cu doi gemeni care urmează să se nască.

Citeste si: Anunț important: Încă 11 luni se călătoreşte cu cartea de identitate în şi dinspre Regatul Unit

Accidentul devastator a avut loc în provincia De Pinte, pe autostrada E17, în direcția Kortrijk.

Două camioane s-au ciocnit mortal, iar şoferul român şi pasagerul din celălalt camion au murit pe loc, fără nicio şansă de supravieţuire.

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, la ora 14.20, când Florin Corsei a coborât din camion. Bărbatul a parcat la marginea drumului pentru a verifica dacă vehiculul său este în regulă, după ce reparase o pană. Atunci, un alt camion a ieşit de pe carosabil şi a intrat puternic în vehicului condus de şoferul român.

Citeste si: Peste 500 de permise de conducere, reţinute de poliţişti în ultimele 24 de ore

Un șofer român urma să devină tată de gemeni, dar a murit într-un accident devastator

În urma accidentului devastator, șoferul camionului care a provocat accidentul a suferit multiple răni şi a murit pe loc. Acesta era un bărbat de 55 de ani din Waregem, scrie Monitorul de Botoşani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Florin Corsei a fost transportat de urgenţă la spital unde a și murit.

Citeste si: Coronavirus: 259 de decese. Primul caz de infectare confirmat în Spania. SUA interzic accesul străinilor care au călătorit recent în China

Șoferul camionului care se apropia a fost testat cu aparatul etilotest de oamenii legii, iar rezultatul a ieşit negativ.

Acesta este un bărbat din Harelbeke. Bărbatului de 44 de ani i-a fost retras imediat permisul de conducere prin ordin al procurorului, pe o perioadă de de 15 zile.

 șofer român

Traficul din zona accidentului a fost blocat timp de șase ore.

Citeste si: Scandal uriaș în lumea fotbalului! Divorțul e inevitabil! Un portar de națională și-a scos din minți soția EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si