Andrei Farkas este camionagiul găsit mort în cabina TIR-ului. Acesta a fost găsit de către poliția franceză, iar familia cere sprijinului comunității de șoferi din Franța pentru a putea fi adus în țară. Rudele l-ar fi căutat două zile pe șofer, dar nu a dat de urmele acestuia.
"Suntem îngrijorați și nu găsim ajutor nicăieri.

Socrul meu lucrează la firma de transport Urbiola Pamplona și de ieri seară nu ne-a mai răspuns la niciun telefon sau mesaj, am încercat să sunăm în repetate rânduri la firmă și nu ne răspunde nimeni.

Citește și: Lorena s-a stins din viață în mod misterios, în Marea Britanie. Oamenii legii fac apel la cetățeni: „Sunați-ne!”

Ultima locație pe care o știm este în Nantes, înainte de intrare în Spania, s-a oprit într-o parcare în apropiere de un Carrefour, pentru a-și face cumpărăturile.

Numele lui este Farkas Andrei", a fost primul apel legat de disparița șoferului român. În momentul în care a fost localizat TIR-ul, rudele au anunțat poliția, astfel a fost găsit fără suflare. Din primele informații, ar fi vorba despre un infarct.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr și-a ucis tatăl în timp ce adormise pe canapea: „Mamă, tata e mort. Nu te duce să-l vezi”

Lorena s-a stins din viață în mod misterios, în Marea Britanie. Oamenii legii fac apel la cetățeni: „Sunați-ne!”

Lorena, o româncă în vârstă de 28 de ani, s-a stins din viață într-un mod misterios, în estul Londrei, Anglia.

Polițiștii britanici fac apel la cetățeni pentru a elucida misterul.

Oamenii legii fac apel la cetățeni pentru a desluși misterul morții tragice a Lorenei, o româncă în vârstă de 28 de ani. Tânăra s-a stins din viață în mod misterios în estul Londrei sâmbătă, pe data de 5 noiembrie.

Citește și: Moarte suspectă pentru un român: a fost găsit decedat pe bancă

Lorena C. a fost internată la un spital din estul Londrei la primele ore în stare critică, iar personalul a sunat la poliție la ora locală 02:30. Femeia și-a găsit sfârșitul tragic la spital mai târziu în acea zi.

Polițiștii britanici au confirmat faptul că familia româncei a fost informată despre moartea ei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  Tragedie fără margini în Italia! Două familii de români au rămas pe drumuri după ce un individ le-a incendiat casele

Un purtător de cuvânt al Poliției londoneze a precizat că moartea tragică a Lorenei este tratată ca fiind una neașteptată și este investigată de detectivi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si