Barbatul, identificat drept Catalin C., casatorit si cu copii, a recunoscut ca a ucis o studenta franceza care facea jogging, insa nu si acuzatiile de viol.
Suspectul a declarat intr-o audiere la Tribunalul din Freiburg, ca a lovit-o mortal pe o tanara germana care facea jogging, cu o sticla.

Citeste si: "A deschis ochii in sicriu, iar obrajii ii erau rosii!" Marturiile oamenilor care l-au condus pe Arsenie Boca pe ultimul drum sunt stranii

”Stiu ca ceea ce am facut este de neiertat. Aveam o agresiune in mine, dar nicio motivaţie sexuala”, a declarat el intr-o scrisoare citita de avocatul sau in sedinta.
”Socat” de propriul gest, pe care este incapabil sa-l explice, el spune ca era ”beat” si ”deprimat” la momentul faptelor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit acuzarii, soferul de TIR este acuzat ca a agresat-o si violat-o, in noiembrie 2016, pe Carolin Gruber, in timp ce aceasta facea jogging intr-o padure in regiunea Freiburg, in apropiere de frontiera cu Franta.

Potrivit unor elemente ale anchetei, victima a fost lovita in mai multe randuri, in cap, cu o bara de fier, dupa ce a fost violata. Corpul ei a fost descoperit la cateva zile dupa ce a fost data disparuta.

Sursa: 3dots.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si