Șoferul de TIR în vârstă de 48 de ani se întorcea astăzi, 23 iulie 2021, din Moldova și voia să intre în România. La scurt timp după ce a fost efectuat controlul, bărbatului i s-a făcut rău, prăbuşindu-se lângă autocamion. A fost zărit de un angalat al vămii, care a dat alarma.

Citeste si: VIDEO| Tragedie pe o şosea din Sibiu. Patru oameni au murit

Șoferul de TIR a murit la spital

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) s-a deplasat în scurt timp la locul solicitării pentru a-l transporta pe bărbat la Spitalul Municipal din Huși. Iniţial, şoferul a dat semne că îşi revine şi chiar a urcat singur în ambulanţă, însă, din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la spital, acesta a murit.

Medicii nu l-au mai putut salva pe șofer[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 48 de ani, care a suferit un infarct.

Examinarea medico-legală relevă toate detaliile în acest sens. Cert este că s-au aplicat manevrele de resuscitare, s-a depus tot efortul, fiind vorba și despre o persoană relativ tânără, în putere, 48 de ani, dar situația a fost ireversibilă, din păcate”, au precizat cadrele medicale, potrivit informațiilor oferite de către Vremeanoua.ro.

Citeste si: Noi detalii despre aterizarea elicopterului Black Hawk în București. Care este motivul aterizării

Încă nu se știe cauza decesului

Din nefericire, nu s-a aflat încă din ce cauză a murit șoferul român de TIR, însă medicii vor afla curând din ce cauză i s-a făcut bărbatului rău în Vama Albița.

“Bărbatului, cetățean român, în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul unui vehicul de mare tonaj, care tranzita vama Albița, I s-a făcut rău. Un echipaj medical i-a acordat îngriji medicale, transportându-l la Spitalul din Huși. Bărbatul a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să ne fie comunicată oficial, de către cadrele medicale”, au declarat la rândul lor reprezentații IPJ Vaslui.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si