Close sidebar
Close sidebar

Un șofer român de TIR s-a stins din viață chiar în Vama Albița

Astăzi, 23 iulie 2021, a avut loc un caz șocant în Vama Albița, unde un șofer român de TIR de doar 48 de ani s-a stins din viaţă la scurt timp după ce i s-a făcut rău.

Andreea Bolocan,

Șofer de TIR mort în Vama Albița [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șoferul de TIR în vârstă de 48 de ani se întorcea astăzi, 23 iulie 2021, din Moldova și voia să intre în România. La scurt timp după ce a fost efectuat controlul, bărbatului i s-a făcut rău, prăbuşindu-se lângă autocamion. A fost zărit de un angalat al vămii, care a dat alarma.

Citeste si: VIDEO| Tragedie pe o şosea din Sibiu. Patru oameni au murit

Șoferul de TIR a murit la spital

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) s-a deplasat în scurt timp la locul solicitării pentru a-l transporta pe bărbat la Spitalul Municipal din Huși.

Iniţial, şoferul a dat semne că îşi revine şi chiar a urcat singur în ambulanţă, însă, din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la spital, acesta a murit.

Medicii nu l-au mai putut salva pe șofer [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 48 de ani, care a suferit un infarct. Examinarea medico-legală relevă toate detaliile în acest sens. Cert este că s-au aplicat manevrele de resuscitare, s-a depus tot efortul, fiind vorba și despre o persoană relativ tânără, în putere, 48 de ani, dar situația a fost ireversibilă, din păcate”, au precizat cadrele medicale, potrivit informațiilor oferite de către Vremeanoua.ro.

Citeste si: Noi detalii despre aterizarea elicopterului Black Hawk în București. Care este motivul aterizării

Încă nu se știe cauza decesului

Din nefericire, nu s-a aflat încă din ce cauză a murit șoferul român de TIR, însă medicii vor afla curând din ce cauză i s-a făcut bărbatului rău în Vama Albița.

“Bărbatului, cetățean român, în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul unui vehicul de mare tonaj, care tranzita vama Albița, I s-a făcut rău.

Un echipaj medical i-a acordat îngriji medicale, transportându-l la Spitalul din Huși. Bărbatul a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să ne fie comunicată oficial, de către cadrele medicale”, au declarat la rândul lor reprezentații IPJ Vaslui.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI