Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, luni seara, in jurul orei 23.00, un echipaj al Sectiei 4 Politie a incercat sa opreasca un sofer, dar acesta a refuzat, accelerand. Politistii au plecat in urmarirea autoturismului, solicitand sprijin si altor echipaje de Politie.

In pofida semnalelor politistilor, soferul nu a oprit, astfel ca unul dintre politisti a tras un foc de arma in anvelope, insa nici atunci soferul nu a oprit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe soseaua Panduri, in zona Academiei Militare, in incercarea de a scapa soferul a facut o manevra in urma careia a lovit o bordura, masina rasturnandu-se. in masina se mai aflau trei persoane, insa niciuna nu a fost ranita.

Politistii au stabilit ca soferul- un tanar de 21 de ani- nu avea permis de conducere. De asemenea, in autoturism au fost gasite mai multe plicuri cu materie vegetala, care urmeaza sa fie expertizate.

Toate persoanele aflate in masina au fost duse la audieri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si