Close sidebar
Close sidebar

Un sofer teribilist a facut prapad pe un drum din Iasi! Scos din masina , soferul a facut un gest halucinant care i-a lasat pe salvatori cu un gust amar!

A rupt un stalp si s-a rasturnat cu masina! Un sofer a facut prapad pe un drum din Iasi! Scos din masina distrusa de prietenii sai, cascadorul de ocazie a demontat placutele de inmatriculare si dus a fost.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu putin timp inainte de ora 22, un apel la 112 anunta un accident grav pe o strada de la iesire din Iasi.
Din ce au reusit martorii sa observe se pare ca un alt autoturism a oprit langa masina rasturnata. Soferul a plecat alaturi de prietenii sai. Inainte, a luat si placutele de inmatriculare.
Politistii ajunsi la locul accidentului nu au putut decat sa solicite ajutorul unei firme de tractari.
 
 
Stalpul de care s-a izbit masina s-a rupt in doua si a ramas suspendat de cabluri. 
Soferul vinovat de producerea accidentului este cautat acum de politisti. Si prietenii sai ar putea fi cercetati daca il ajuta sa se ascunda.
Politistii cred ca este posibil ca soferul sa fi consumat bauturi alcoolice si de asta s-a grabit sa dispara!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI