Moartea fostului fotbalist de 26 a șocat toată Italia. Potrivit informațiilor din mediul online, Michele Sica ar fi murit după ce a căzut de la un balcon. Nu există mai multe detalii cu privire la decesul acestuia.

Citește și: Un ciclist de 17 ani a murit subit chiar în timpul unei curse

„Cu o imensă durere în suflet anunțăm moartea subită și prematură a tânărului antrenor al clubului de patinaj Masi și prietenului nostru Michele Sica.

Michele era alături de noi de câțiva ani, s-a născut în 1997 și a avut o carieră importantă în patinaj artistic. Condoleanțe profunde întregii familii”, a scris clubul la care activa.  

Citește și: Este doliu pe scena muzicii. Un cunoscut cântăreț și compozitor a decedat

Un ciclist de 17 ani a murit subit chiar în timpul unei curse

Ciclistul columbian, Juan Jose Ortega Mahecha, în vârstă de 17 ani, a murit în timp ce concura la o cursă națională în orașul Anapoima. 

"Cu profundă tristeţe anunţăm decesul participantului  Juan Jose Ortega Mahecha,  care pe 19 aprilie participa în municipiul Anapoima la cursa Alto de la Cabra', a transmis primarul acestei localităţi într-un comunicat dat publicităţii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul a leșinat inițial, apoi a încetat din viață.

Citește și:  Fotbalistul brazilian Jian Kayo a murit fulgerător la 21 de ani. Starul în ascensiune, găsit fără viață în casa sa

Fotbalistul brazilian Jian Kayo a murit fulgerător la 21 de ani. Starul în ascensiune, găsit fără viață în casa sa

Tragedie uriașă în fotbalul brazilian: un tânăr jucător în plină ascensiune a fost găsit fără viață în propria locuință.

Poliția nu a oferit informații suplimentare despre decesul neașteptat și dacă este considerat moarte suspectă sau nu.

Citește și: VIDEO- Doliu în baschet: antrenorul echipei Phoenix Galați a murit în timpul meciului

Fotbalistul brazilian Jian Kayo a fost găsit mort la domiciliul său, potrivit   Daily Mail. El avea doar 21 de ani și era în plină ascensiune profesională. Vedeta braziliană venită de la clubul Parana a jucat ca portar pentru FC Ituano.

Moartea sa a fost confirmată într-o   declarație oficială   a clubului de fotbal.

Kayo și -a început cariera la echipa de tineret a clubului Sao Paulo și a fost promovat la echipa profesionistă a lui Ituano pentru sezonul 2023.

Citește și: Este doliu pe scena muzicii. Un cunoscut cântăreț și compozitor a decedat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si