Localnicii din Balota de Jos stau nu cu securea, ci cu stalpul deasupra capului. Pe o strada inalta, coloanele de beton sunt inclinate periculos de mult.

“Daca ploua, se inmoaie pamantul pe langa el, automat se duce in jos”, spune un localnic. 

Nemultumirea oamenilor e de inteles.

De ani buni, fac sesizari peste sesizari, insa cei in masura sa remedieze problema nu ii iau in seama. Satui de ignoranta cu care sunt tratati, satenii spun ca poate e nevoie de o tragedie ca lucrurile sa se... indrepte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Daniel Teli Gradeanu-primar comuna Murgasi: “Exista si riscul prabusirii pe locuinte, la o parte dintre ei, si, sigur, avarierea retelei cu imposibilitatea distrubuirii de energie electrica pe o perioada destul de lunga”. 

Cei din primarie spun ca, la randul lor, au facut "n" sesizari. In cele din urma, reprezentantii CEZ Electrica au anuntat ca monitorizeaza situatia si ca lucrarile de inlocuire a stalpilor de joasa tensiune urmeaza sa fie incepute din aceasta luna.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si