Close sidebar
Close sidebar

Un stalp de electricitate pune o intreaga comuna in pericol! Ce spun autoritatile

Cu stalpii de electricitate aplecati periculos deasupra caselor... Asa isi duc traiul localnicii unei comune din Dolj. Autoritatile recunosc ca situatia este grava, dar sustin ca sunt legate de maini si de picioare, pentru ca stalpii apartin companiei de electricitate.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Localnicii din Balota de Jos stau nu cu securea, ci cu stalpul deasupra capului. Pe o strada inalta, coloanele de beton sunt inclinate periculos de mult.

“Daca ploua, se inmoaie pamantul pe langa el, automat se duce in jos”, spune un localnic. 

Nemultumirea oamenilor e de inteles. De ani buni, fac sesizari peste sesizari, insa cei in masura sa remedieze problema nu ii iau in seama. Satui de ignoranta cu care sunt tratati, satenii spun ca poate e nevoie de o tragedie ca lucrurile sa se... indrepte.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Daniel Teli Gradeanu-primar comuna Murgasi: “Exista si riscul prabusirii pe locuinte, la o parte dintre ei, si, sigur, avarierea retelei cu imposibilitatea distrubuirii de energie electrica pe o perioada destul de lunga”. 

Cei din primarie spun ca, la randul lor, au facut "n" sesizari. In cele din urma, reprezentantii CEZ Electrica au anuntat ca monitorizeaza situatia si ca lucrarile de inlocuire a stalpilor de joasa tensiune urmeaza sa fie incepute din aceasta luna.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI