Liz Sheridan, fostă dansatoare pe Broadway, care a avut un rol memorabil în celebrul serial "Seinfeld", unde a interpretat-o pe mama lui Jerry, a murit, vineri, la vârsta de 93 de ani, potrivit The Hollywood Reporter.

A murit Liz Sheridan, mama lui Jerry în serialul Seinfeld

Sheridan a murit în somn, din cauze naturale, în locuinţa din New York, la cinci zile după aniversarea ei, a declarat reprezentanta ei, Amanda Hendon

În cartea ei "Dizzy & Jimmy: My Life With James Dean: A Love Story", publicată în 2000, Sheridan- supranumită Dizzy încă din copilărie- a scris despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu actorul, când ambii îşi începeau cariera în industria de divertisment, la începutul anilor ’50, în New York City.

Citeste si: Ce conțin pachetele pe care Anamaria Prodan le dă de pomană pentru mama sa. Impresara a plătit o sumă incredibilă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Moartea ei vine la nici două săptămâni după decesul actriței Estelle Harris, care a jucat rolul mamei lui George Costanza în același sitcom.

Actrița a fost iubita lui James Dean

Sheridan a jucat și la Broadway, în producții celebre, alături de Christopher Lloyd și Meryl Streep, în musicalul din 1977 "Happy End."

Actrița a avut o relație mediatizată cu regretatul actor James Dean, despre care a scris o carte, care va deveni scenariul unui film în curând.

Citeste si: Au apărut primele concluzii în cazul decesului bateristului trupei Foo Fighters, Taylor Hawkins. Ce arată analizele toxicologice

Jerry Seinfeld și prietenul său Larry David aucreat "Seinfeld" în urmă cu mai bine de 30 de ani. Serialul a debutat pe NBC, pe 5 iulie 1989. Cele 180 de episoade pot fi vizionate și în prezent pe Netflix.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si