70.000 de finlandezi au semnat o petitie cerand statului sa renunte la aceasta practica. Cand se trece la ora de vara, ceasurile sunt date cu o ora inainte pentru ca lumina zilei sa dureze mai mult seara in timpul lunilor de vara. Comitetul a declarat ca, dupa audierea mai multor experti, a ajuns la concluzia ca oamenii nu se adapteaza fara probleme la aceste schimbari.
   
„Dereglarea” ceasurilor provoaca tulburari de somn pe termen scurt, reduce performanta la locul de munca si de asemenea ar putea conduce la probleme grave de sanatate, potrivit comitetului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Obiectivul principal ar trebui sa fie eliminarea modificarilor orei pe o baza uniforma in intreaga Uniune Europeana”, a adaugat comitetul parlamentar intr-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si