Jamie Nathaniel, un scafandru experimentat, în vârstă de 25 de ani a încercat să adune scoici pentru un grătar cu prietenii săi, când a întâmpinat dificultăți și a fost salvat de RNLI și de paramedici. Studentul a respirat adânc și s-a scufundat în mare, în largul coastei insulei nelocuite Maiden din Oban.

Tânărul a fost găsit inconștient și târât la țărm

Cu toate acestea, la aproximativ 12 metri, el spune că "memoria i s-a întrerupt".

El a fost găsit inconștient de Hannah și târât până la țărm, iar barca de salvare Oban RNLI s-a deplasat rapid la fața locului, însoțită de paramedici, relatează Daily Record.
"M-am dus la trei sau patru scufundări și de aici s-a întrerupt memoria. A fost o zi minunată și planul era să facem un foc de tabără pe insulă, apoi urma să mă scufund pentru a căuta scoici. Cred că am coborât până la aproximativ 12 metri și acolo îți ții respirația timp de aproximativ un minut și jumătate”, a spus Jamie.

Studentul a fost găsit inconștient de o prietenă care a alertat imediat autoritățile pentru ajutor.

Studentul a fost găsit inconștient de o prietenă care a alertat imediat autoritățile pentru ajutor

[Sursa foto: Mirror]

"Am început să aduc apă de mare, dar era și mult sânge, deoarece îmi mușcasem obrajii. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că m-am trezit în barca de salvare și paramedicii îmi tăiau costumul de neopren, apoi m-am trezit într-un pat de spital", a mai povestit studentul.

Citește și: O mamă a trei copii s-a înecat în vacanța din Bermuda în timp ce înota în mare/”Ne dorim ca ea să se întoarcă acasă, acolo unde îi este locul"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Jamie a fost dus la Spitalul Lorn and Islands din Oban, dar îngrijorarea legată de scanările toracice a făcut ca el să fie transportat pe calea aeriană la Spitalul Royal Alexandra din Paisley.

Studentul a spus că va lua o pauză mai mare de la scufundări de dragul părinților îngrijorați

"Dacă nu ar fi fost barca de salvare din Oban, ambulanța, paramedicii, NHS, nu aș fi fost aici. Nu am cum să le pot răsplăti vreodată ceea ce au făcut. Doctorul mi-a arătat tomografia toracică și mi-a spus: "A trecut mult timp de când nu am mai văzut o tomografie pulmonară în starea asta și, de obicei, când văd plămâni ca aceștia, nu duc pacientul în salon, ci la morgă", a mai adăugat tânărul după incidentul neplăcut.

Jamie a declarat că va lua o pauză mai mare de la scufundări de dragul părinților îngrijorați de incident.

Jamie a declarat că va lua o pauză mai mare de la scufundări de dragul părinților îngrijorați de incident

[Sursa foto: Mirror]

"Cred că voi lua o pauză mare de la scufundări, de dragul familiei mele, dar nu cred că voi exclude să mă scufund din nou", a mai spus el.
Jamie este cel mai mare dintre cei trei fii ai lui Kenny și Katie Nathaniel.

Citește și: Fapta eroică a unui polițist care a salvat de la înec un băiețel. Agentul de Poliție era în timpul liber

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

"Nu am mai avut niciodată un copil. Nu ne facem iluzii cât de norocoși suntem că l-am avut acolo, suntem încă o familie de cinci persoane datorită faptului că Hannah a observat ce s-a întâmplat și toți ceilalți și-au jucat rolul", au spus părinții lui Jamie.

"Nu am avut nici o problemă. Am dori să mulțumim în mod special echipajului unei bărci de pescuit locale care ajuta la fața locului până când am ajuns noi", a declarat Ally Cerexhe de la Oban RNLI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si