Băiatul a păstrat spaghetele la temperatura camerei timp de cinci zile, a încălzit mâncarea la microunde, le-a mâncat și la scurt timp a ieșit să facă sport.

O oră mai târziu, s-a întors acasă cu amețeală, dureri abdominale și migrene. 11 ore mai târziu, a fost găsit de părinți mort în camera sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Testele făcute de toxicologi au scos la iveală că acesta a murit din cauza unei toxinfecții alimentare cauzate de bacilul cerus, o bacterie care produce toxine, cauzând stări de vomă și diaree.

Ficatul băiatului nu a putut elimina toxinele provocate de bacterie și astfel corpul său a cedat. „Multe persoane mănâncă paste sau tăiței, la o zi sau două după ce le-au gătit și se simt bine. Dar aveți grijă la orice aliment pe care îl lăsați la temperatura camerei mai mult de câteva ore. Dacă miroase ciudat, mai bine să fiți precauți decât să vă pară rău”, a spus Dr.Bernard.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si