Atunci tanarul a decis sa o ajute pe verisoara lui si a adoptat-o pentru a fi sigur ca bebelusul ei va avea o viata mai buna.

Tanarul a povestit totul pe Facebook: „Asta era singura ei optiune. A petrecut mai mult timp pe strazi decat oricine altcineva si cunoaste politia mai bine decat propria familie. Ar putea scrie o carte cu experientele traumatice prin care a trecut.

Putini cunosc povestea ei. Nimeni nu merita viata pe care ea a avut-o”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Intre studii si antrenamentele de atletism, tanarul vindea fructe si legume pentru a putea acoperi costurile unei noi locuinte si pentru a se pregati pentru venirea pe lume a bebelusului, potrivit The Independent.

Dupa postarea de pe Facebook, tanarul a primit sute de mesaje de incurajare si de aprecieri, iar fratele lui a deschis un cont unde oamenii au putut dona bani.

Intr-un interviu pentru Daily Mail Australia, tanarul a declarat ca „a facut un lucru bun”, insa ca se simte „vinovat” de toata atentia pe care a primit-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si