Tony Boyd, un tanar originar din Scotia, in varsta de 23 de ani, este acuzat ca ar fi incercat sa-si ucida iubita, Sophie Kelly, dupa ce si-ar fi dat seama ca tanara l-a inselat, scrie Daily Mail.

Sophie si-a invitat amantul in apartamentul in care locuia cu Tony, crezand ca acesta va fi plecat din oras. Insa, in momentul in care tanarul a ajuns acasa, si-a surprins partenera in pat cu un alt barbat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Boyd si-a pierdut controlul si a devenit violent, insa ceea ce l-a determinat sa recurga la gestul extreme a fost faptul ca iubita sa si-a urmat amantul, afara.

“Mi-am prins prietena in pat cu un alt tip, l-am lovit cu pumnul si l-am alungat din apartament. Ea a fugit cu el si in acel moment stateam in casa si eram absolut distras. Mi-am luat geanta si am inceput sa o golesc,  iar atunci am vazut arma de foc...Raportul

e teribil, mai ales daca te uiti la cel al politiei, dar in viata reala mi-am prins prietena in pat cu un alt tip”, marturiseste barbatul, potrivit sursei citate.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si