Dan Popa este un fost ziarist la „Adevarul” si „Gandul”, in perioadele in care publicatiile au fost conduse de Cristian Tudor Popescu. Popa a relatat, recent, doua situatii care l-au avut in prim-plan pe CTP. Intr-un caz, acesta sustine ca a fost trimis de CTP sa ia gratis, de la o companie de telefonie mobila, un telefon nou pentru fiul sau, care isi pierduse mobilul.

Dan Popa a fost subaltern al lui CTP

„Bossul avea atunci – si stiam asta toti din redactie – vreo 10 mii de euro/lunar”, a dezvaluit Popa, a carui postare a fost share-uita de Sebastian Bodu, fostul sef al Fiscului. Dan Popa a relatat si un alt episod.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța pentru mașinile lor. „Șacalul” și iubita lui au fost arestați- antena3.ro

„Ii murise tatal care avea pe un carnet CEC suma de fix 13,25 lei. Ma cheama prin telefonul scurt ca sa ma roage sa dau un telefon sefului CEC de la acea vreme (era Eugen Radulescu).

Care era ideea? Radulescu sa vina sa-i aduca cei 13,25 lei, ca sa nu trebuiasca ditamai CTP sa merga el la CEC, sa stea la cozi, sa-l vada lumea...I-am zis: pentru treishpelei? Lasati-i incolo de bani, ca nu...La care Mogulul: „Dane, tu crezi ca Sarbu avea bani sa ne cumpere daca nu era cumpatat la bani?”, a dezvaluit fostul subaltern al lui Cristian Tudor Popescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si