Un echipaj al Poliției Rutiere din Rădăuți a fost solicitat să intervină luni seară, la ora 23:00, după apelul neobișnuit la 112, iar polițiștii l-au găsit pe șofer în locul indicat de acesta.

Citeste si: Un minor drogat din Satu-Mare a produs un accident după ce a furat mașina familiei

Gabriel U., de 23 de ani, din comuna Botoșana, le-a spus polițiștilor că s-a certat cu părinții și, de nervi, s-a urcat la volanul BMW-ului său și s-a dus la cel mai apropiat bar unde a băut, după care s-a

suit din nou la volan și a condus până în Solca, de unde a sunat la 112.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un minor drogat din Satu-Mare a produs un accident după ce a furat mașina familiei

Un minor de doar 15 ani a furat mașina familiei și a plecat împreună cu prietenii să se plimbe. În mașina care a gonit prin oraș se aflau și alți trei tineri, toți reușind să fugă după accident.


Adolescentul a reușit să se urce în vehicul fără voia părinților, profitând de faptul că tatăl său este plecat la muncă în Germania iar el știa unde sunt cheile. 

Citeste si:  Un șofer testat pozitiv pentru trei droguri a dat vina pe oțetul din salată

Nu a plecat singur în cursă ci a chemat mai mulți prieteni amatori de curse ilegale.

Ocupanții mașinii au reușit să iasă din vehiculul răsturnat și au luat-o la fugă. Tânărul a fost însă identificat de Poliția Rutieră și reținut, după ce a fost căutat timp de câteva ore. În urma investigațiilor, ceea ce era doar o bănuială s-a adeverit, rezultând că șoferul de 16 ani ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.

Citeste si: VIDEO- Accident de proporții: zeci de mașini și TIR-uri au fost făcute praf

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si