Se pare că autoritățile au percheziționat locuința unui suspect în cazul uciderii femeii de 38 de ani, al cărei cadavru a fost găsit tranșat, pe autostrada A1, lângă Dâmbovița, conform informațiilor transmise de antena3.ro.

crima dambovita

 Ce au descoperit autoritățile?

[Sursa foto: Captură Youtube]

Suspect percheziționat de autortități

Autoritățile se pare că au realizat prima percheziție în cazul morții femeii, al cărei trup a fost găsit tranșat pe autostradă, lângă Dâmbovița.

Perchezițiile ar fi avut loc în Rahova, în locuința unui bărbat, suspect în cazul uciderii femeii în vârstă de 38 de ani. Potrivit aceleiași surse, bărbatul este considerat suspect, după ce anchetatorii ar fi găsit o probă care ar fi dezvăluit legătura dintre el și victimă.

Conform antena3.ro., vecinii bărbatului ar fi mărturisit că își fereau copii de acesta. Suspectul nu ar fi de origine română. 

Citește și: Care este, de fapt, cauza morții adolescentei din Brașov? Sara s-a aruncat în gol de la etajul opt, în timp ce petrecea alături de câțiva prieteni

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

caz dambovita femeie gasita moarta

Un suspect în cazul uciderii femeii, găsită tranșată pe autostrada A1, lângă Dâmbovița, ar fi fost percheziționat. Ce au descoperit autoritățile?

[Sursa foto: Captură Youtube/istockphotos]

Trupul unei femei a fost găsit tranșat, pe A1, lângă Dâmbovița, în saci de plastic

În urmă cu câteva zile, trupul unei femei a fost găsit pe autostrada A1, lângă Dâmbovița. Cadavrul a fost descoperit în saci de plastic, tranșat.

"La data de 5 aprilie, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane.

A fost constituită o echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar toate activitățile sunt în curs de desfășurare", a informat IPJ Dâmbovița.

Potrivit primelor informații, femeia, în vârstă de 38 de ani, ar fi fost dată dispărută chiar de propria soră, la data de 6 martie.

Citește și: EXCLUSIV- Cum putea fi evitată tragedia din județul Dâmbovița? Explicațiile criminaliștilor: ”E o lume în care e greu să pătrunzi”

caz dambovita

Un suspect în cazul uciderii femeii, găsită tranșată pe autostrada A1, lângă Dâmbovița, ar fi fost percheziționat

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

”Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii. Am fost audiată şi atâta tot. Nu vreau decât să aflu un răspuns, nu vreau să dau informaţiie, nu am niciun incidiciu, nu mi s-a arătat nimic de la fata respectivă. Nimic altceva. Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată.

Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât. După 24 de ore de la momentul dispariţiei am anunţat”, ar fi declarat sora femeii găsite fără suflare, pe autostrada A1, în Dâmbovița, potrivit antena3.ro.  

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si