Incidentul de luni dimineața a avut loc pe Bulevardul I.C. Brătianu din Târgovişte, până la acest moment nu se cunosc motivele atacului cu sabia, iar agresorul a fost internat la secţia Psihiatrie.

Citeste si: Doliu în lumea medicală. „Doctorița săracilor” a murit din cauza coronavirus

Ce au transmis cei de la IPJ Dâmbovița: la data de 26 aprilie, în jurul orei 09:15, politistii din cadrul Poliției Municipiului Targoviste au fost sesizați la 112 cu privire la faptul ca pe un bulevard din oraș o persoana de sex masculin a distrus geamul

unui autovehicul cu o sabie.

Autobuzul era plin de călători

Polițiștii s-au deplasat la față locului, unde au identificat doi bărbati în vârstă de 27 și 22 de ani, din localitatea Vulcana Pandele. Din cercetări a reieșit faptul că tanărul în vârstă de 22 de ani, în timp ce se află pe stradă, ar fi oprit un autovehicul în care se aflau călători și ar fi distrus cu un obiect ascuțit-tăietor geamul lateral al mijlocului de transport public.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată, acesta ar fi adresat injurii și amenintări la adresă polițiștilor care au intervenit.

Bărbatul în cauza a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Târgoviște, iar ulterior la spital, unde a fost internat la Secția de Psihiatrie.

Citeste si: Un copil, de trei ani, a murit înecat. Minorul a căzut în timp ce arunca pietre în apă

De asemenea, polițiștii au condus la sediul Poliției, pentru audieri și bărbatul în vârstă de 27 de ani.

În urmă evenimentului, nu au fost persoane rănite, a transmis Poliția din Târgoviște.

Autobuzul din Targoviste lovit cu sabia[Sursa foto: Gazeta Dambovitei.ro]

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, faptă prevăzută de art. 253 din Codul Penal, ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul Penal, fiind informat procurorul competent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si