Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate într-o casă de pariuri din Botoșani. Oamenii legii îi caută pe cei șase agresori

Incidentul a avut loc joi seară, în incinta unei case de pariuri. Oamenii legii vor stabili identitatea agresorilor și circumstanțele în care s-a produs întâmplarea nefericită.

Ana-Maria Costea,

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate într-o casă de pariuri din Botoșani. Oamenii legii îi caută pe cei șase agresori

[Sursa foto: antena3.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr din Botoșani a fost bătut cu bestialitate în timpul serviciului. El lucrează ca agent la o firmă de pază și protecție.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Agresorii tânărului bătut sunt de etnie romă.

Citește și: Părintele Calistrat, cel care a fost acuzat că a lovit o femeie, slujește din nou. Preotul a ținut prima predică chiar în ziua de Crăciun: „Și-a ispășit pedeapsa!”

Tânăr, bătut cu bestialitate într-o casă de pariuri

Incidentul nefericit a avut loc joi seară, în incinta unei case de pariuri sportive  din centrul municipiului Botoșani.

Se pare că agentul ar fi atras atenția mai multor tineri de etnie romă care făceau scandal în agenție. Atunci, șase scandalagii s-au năpustit asupra lui și au început să îl bată cu pumnii și picioarele pe acesta, care nu a mai avut vreo reacție.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

După bătaia încasată, tânărul a rămas întins pe podea, iar răufăcătorii au fugit. Între timp a fost apăsat butonul de panică, iar în câteva momente, la fața locului au ajuns un echipaj de intervenție rapidă de la firma de pază, dar și mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

Citește și: VIDEO- De Crăciun au primit... bătaie. Un grup de turiști bucureșteni s-a bătut cu câțiva olteni din cauza muzicii, la o pensiune de pe Valea Argeșului

A fost solicitată o ambulanță pentru preluarea victimei și transportarea acesteia la spital.

De la locul solicitării a mai fost preluat un pacient care prezenta multiple traumatisme în regiunea cranio-facială și a coloanei cervicale.

A fost stabilizat și transportat la Urgențe pentru mai multe investigații.

Din fericire, victima nu și-a pierdut cunoștința. Oamenii legii vor stabili identitatea agresorilor, pe baza imaginilor video de pe camerele de filmat ale casei de pariuri.

Evenimente de agest gen s-au mai întâmplat în trecut. Spre exemplu, în cursul anului trecut, un alt agent de pază a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu bâtele și topoarele.

Citește și: VIDEO- Plan malefic pus la cale de un bărbat pentru a-și omorî fosta soție

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI