Tânărul în vârstă de 18 ani a fost confundat cu o altă persoană, și a fost bătut crunt chiar lângă biserică.

Un tânăr a fost bătut din greșeală în noaptea de Înviere

Totul a plecat de la o răzbunare, pusă la cale de un bărbat în vârstă de 39 de ani care a fost bătut de alți doi indivizi.

Citește și: Cine este Marian, bărbatul care și-a înjunghiat prietenul, din greșeală, când sacrificau un miel: „A făcut intenționat”

Aflat în stare de ebrietate, bărbatul nu și-a recunoscut agresorii, așa că s-a întors în parc pentru a se răzbuna, nu singur, ci alături de un alt tovarăș.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- O femeie a fost agresată sexual și amenințată cu bătaia, în Gara de Nord. Nimeni nu a sărit în apărarea polițistei: „Este în stare de șoc”

Tânărul în vârstă de 18 ani a ajuns la spital

În parc, bărbatul răzbunător a dat peste un grup de tineri, iar băiatul în vârstă de 18 ani a fost ținta atacatorului.

Citește și: Caz revoltător în Timiș! Un bătrân a fost bătut cu bestialitate de un adolescent și a ajuns la spital. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a sărit în apărarea nepoatei sale

Acesta a fost prins și bătut cu bestialitate, ajungând la spital. Polițuștii au dechis o ancgetă pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Citește și: Cruzime fără margini la Bihor: un bărbat a ucis cu furca un câine şi a dat foc altuia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si