Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr a fost bătut din greșeală în noaptea de Înviere

Un incident neplăcut a avut loc în seara de Înviere, în Parcul Central din Miercurea Ciuc, acolo unde un tânăr a fost bătut din greșeală.

Diana Bostan,

Poliția Română


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul în vârstă de 18 ani a fost confundat cu o altă persoană, și a fost bătut crunt chiar lângă biserică.

Un tânăr a fost bătut din greșeală în noaptea de Înviere

Totul a plecat de la o răzbunare, pusă la cale de un bărbat în vârstă de 39 de ani care a fost bătut de alți doi indivizi.

Citește și: Cine este Marian, bărbatul care și-a înjunghiat prietenul, din greșeală, când sacrificau un miel: „A făcut intenționat”

Aflat în stare de ebrietate, bărbatul nu și-a recunoscut agresorii, așa că s-a întors în parc pentru a se răzbuna, nu singur, ci alături de un alt tovarăș.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- O femeie a fost agresată sexual și amenințată cu bătaia, în Gara de Nord. Nimeni nu a sărit în apărarea polițistei: „Este în stare de șoc”

Tânărul în vârstă de 18 ani a ajuns la spital

În parc, bărbatul răzbunător a dat peste un grup de tineri, iar băiatul în vârstă de 18 ani a fost ținta atacatorului.

Citește și: Caz revoltător în Timiș! Un bătrân a fost bătut cu bestialitate de un adolescent și a ajuns la spital. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a sărit în apărarea nepoatei sale

Acesta a fost prins și bătut cu bestialitate, ajungând la spital. Polițuștii au dechis o ancgetă pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Citește și: Cruzime fără margini la Bihor: un bărbat a ucis cu furca un câine şi a dat foc altuia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI