Barbatul a depus in ultimul an sase cereri de revizuire a sentintei de 27 de ani de inchisoare pentru crima comisa in 2013, la marginea satului Castau, din Orastie, informeaza adevarul.ro.

Barbatul sustine ca este nevinovat si ca deshumarea cadavrului ar demonstra asta. El sustine ca este doar o victima a anchetatorilor, pentru ca nu a si-a putut proba nevinovatia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„În motivarea cererii de revizuire, condamnatul Andronic David a aratat, în esenta, ca nu se face vinovat de savârşirea infractiunilor pentru care a fost condamnat prin hotarârea a carei revizuire o solicita, astfel ca întelege sa ceara reaudierea tuturor martorilor din cauza, precum si deshumarea cadavrului numitei Elena Danciu în vederea recoltarii de noi probe ADN pentru efectuarea unei noi expertize de specialitate”, se arata în dosar. Solicitarea acestuia a fost respinsa, iar cererea de revizuire considerata neîntemeiata.

Tanarul a fost incriminat pe baza probelor ADN. Totodata, asupra lui s-au gasit anumite obiecte ale victimei, despre care acesta spune ca nici nu o cunostea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si