Victima în vârstă de 32 de ani a fost găsită fără viață de medicii serviciului de Ambulanță, chemați la fața locului pentru a-i salva viața tânărului. Anchetatorii au descoperit că tânărul în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiat de nenumărate ori. 

"A fost găsit în propria locuinţă, în propriul pat, înjunghiat, cu multiple plăgi la nivelul scalpului, feţei, gâtului. Era rigid şi nu s-a mai putut face nimic", a transmis Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinți.

Citeste si: O femeie a fost atacată pe stradă de iubitul ei. În tot acest timp, victima își ținea bebelușul în brațe

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Oamenii legii iau în calcul varianta ca principal suspect să fie chiar tatăl victimei, un bărbat în vârstă de 80 de ani. Surse din anchetă precizează că atacatorul l-ar fi anunțat pe ginerele său în legătură cu faptul că și-a ucis fiul. 

Tânărul ar fi fost în conflict cu tatăl său

De asemenea, și vecinii le-au dezvăluit oamenilor legii că între cei doi ar fi existat un conflict puternic, dar nu-și explică întâmplarea întrucât cei doi nu locuiau împreună.

Citeste si: Reacția fabuloasă a unei femei care mănâncă pentru prima oară papanași. A venit din Olanda special pentru desertul românesc

"Din câte ştiu eu, bătrânul stătea singur aici şi am văzut copilul recent pe aici cu el. Cred că era plecat în străinătate, nu ştiu, că nu l-am văzut de mult timp pe aici pe băiat", a mărturisit o vecină, potrivit jurnaliștilor de la antena3.ro.

Oamenii legii din Drobeta Turnu Severin au deschis o anchetă în acest caz.

Citeste si: Un vârstnic din Sibiu a dispărut fără urmă. Călugărul a plecat de acasă şi nu s-a mai întors


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si