Sora tânărului în vârstă de 31 de ani a fost cea care l-a găsit pe fratele ei și a anunțat autoritățile marți, 20 decembrie 2022, în jurul orei 20.00.

Câteva dintre sursele apropiate anchetei au dezvăluit pentru jurnaliștii de la  Observatorul Prahovean  că bărbatul divorțase recent de soția lui. Cei doi aveau împreună doi copii.

Citește și: Arhiepiscopul Tomisului, probleme în trafic. Șoferul său a circulat cu 235 km/h

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comună.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova pentru sursa citată.

Un consilier local a fost snopit în bătaie cu levierul. Bărbatul din Vaslui este în stare gravă

Ginel Lefter, un consilier local din Vaslui în vârstă de 44 de ani, a fost snopit în bătaie cu un levier de doi indivizi. Totul a avut loc în localitatea Docăneasa, comuna Vinderei. Unul dintre agresori este din aceeași localitate, iar celălalt din Lungești, județul Galați. Bărbatul a ajuns în spital, cu răni extrem de grave. Lefter este în comă de gradul IV, internat la secția ATI, la Spitalul Municipal Bârlad. 

Citește și: Contrabandă cu țigări în Ialomița: polițiștii au confiscat peste 23.000 de ţigarete şi 500 de kilograme de materiale pirotehnice ilegale

Cei doi agresori au venit să petreacă la barul deținut de Ginel Lefter din localitatea Docăneasa. La un moment dat, din cauza consumului de alcool, a început scandalul. Imediat după aceea, patronul i-a dat afară din local pe scandalagii.

În momentul în care părea că cearta se aplanează, iar agresorii își văd de drumul lor, totul s-a reaprins. Pentru a se răzbuna că au fost dați afară, cei doi bărbați au luat un levier din portbagajul mașinii și au început să-l lovească pe Ginel Lefter, consilierul local, notează jurnaliștii de la  Vremea Nouă.

Citește și: O mașină s-a izbit de un TIR parcat. Doi tineri și-au pierdut viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si