Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un cămin studențesc din Pitești. Acesta urma un tratament împotriva depresiei.  

„În dimineața de 1 mai, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşt i au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-un cămin studențesc din Pitești, a fost găsit un tânăr spânzurat”, a explicat, luni, IPJ Argeș. 

Citește și: VIDEO| Student găsit spânzurat în ziua în care trebuia să își dea licența la Facultatea de Drept

Polițiștii ajunși la fața locului au confirmat cele sesizate.  

În urmă cu câteva luni, un tânăr din Tecuci și-a pus capăt zilelor, într-o cameră a căminului T2, din campusul studenţesc „Tudor Vladimirescu” din Iaşi.   

Citește și: O nouă lovitură pentru marocanul suspect în dublul asasinat de la Iași. Ce a declarat iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi în fața procurorilor

 Student găsit spânzurat în ziua în care trebuia să își dea licența la Facultatea de Drept

Tragedie vineri dimineața, în Timișoara. Un tânăr a fost găsit spânzurat în casă. Acesta a fost descoperit de colegii de facultate. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"La data de 09.09.2022, în jurul orei 10:50, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Bradul din Timișoara, un bărbat s-ar fi sinucis.

Citește și: El este Gurung, muncitorul din Nepal găsit mort

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în apartament fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui un bărbat de 24 de ani.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.", se arată într-un comunicat trimis de autorități.

Citeste si:  Peste 80 de migranți au fost depistați într-o clădire dezafectată din Timișoara

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”- radioimpuls.ro

Studentul a fost descoperit spânzurat de calorifer, într-una din camerele apartamentului. La fața locului s-au deplasat polițiștii care fac acum cercetări, conform procedurilor, pentru ucidere din culpă.

Vineri dimineață, acesta ar fi trebuit să susțină examenul de licență la Facultatea de Drept.

Colegii lui și-au dat seama că ceva nu este în ordine și au mers să îl caute acasă.

Citește și: Scene șocante într-un parc din Capitală: o femeie și-a amenințat și bruscat copilul aflat în căruț


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si