După faptă, agresorul a lăsat victima pe caldarâm. Băiatul ar fi strigat disperat după ajutor până a fost auzit de un localnic din zonă care a sunat la 112. Din câte se pare băiatul ar fi fost înjunghiat în zona toracelui în zona străzii Ursului din Arad.

Băiatul a fost înjunghiat în inimă

Citeste si: A murit cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA

În jur de miezul nopții băiatul a ajuns cu o ambulanță la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde a intrat direct în operație. Din păcate, băiatul a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație și nu a mai putut fi salvat de către medici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO| Şi-a ucis iubita în casa părinţilor ei

Făptașul crimei a fost reținut de către poliție

Adolescentul criminal a a fost identificat și reţinut ulterior de poliţişti. Acesta va fi prezentat în cursul zilei de vineri la Tribunalul din Arad urmând a se stabili ce măsuri preventive i se vor aplica.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si